2015

Op 13 september hebben wij weer het olympisch stadion betreden voor diverse afstanden. Ook de huidige versie is verzorgd door Horlings. 

Uitslagen en foto's zullen zijn hier naast te vinden ---->


 Hieronder de groepsfoto 2015:

 


 Beste allemaal.

Het kon natuurlijk niet uitblijven. Wegens veler verzoek ook dit jaar geprolongeerd. HET accountants- en belasting advies kantoor van groot Amsterdam en omstreken, HORLINGS doet tot grote blijdschap van de GKC organisatie al weer voor de 5e maal mee, en jullie kunnen daar bij zijn op : 13 september 2015 (Zie : www.gerrieknetemannclassic.nl)

Deze inmiddels zeer bekende najaarsklassieker, Gerrie_Knetemann_Classic_Kneet_Geel_Klein.jpggaat van start in Amsterdam, vanuit het Olympisch stadion en voert ons langs Ouderkerk en Abcoude langs de Vecht naar Breukelen waarvandaan wij door de zompige polders voort razen naar Nieuwkoop, Kudelstaart, Rijsenhout en Badhoevedorp om uiteindelijk via Sloten (waar we nog even een tijdrit op een heuse wielerbaan kunnen laten afklokken) terug te keren naar Amsterdam voor de eeuwige glorie.

Dat rondje is dan wel 160km lang. Een kortere ronde afleggen mag ook, maar dat wil natuurlijk niemand. De alternatieven zijn rondes van 110 of 75 km.

Ook dit jaar zullen wij weer worden ondersteund door onze eigen ploegleider en chef kok Mike,  die ons in de vroege ochtend zal voorzien van een fantastische ontbijttafel, en na afloop van onze barre tochten geduldig op ons zal wachten met herstellende drank en dampige spijzen.

Aanmelden!
Inmiddels hebben wij al het respectabele aantal deelnemers van 22 bereikt. Wij mogen echter nog meer relaties meeslepen naar het OS te Amsterdam, dus aanmelden kan nog!

De Kneet
Belangrijkste thema van deze ronde is natuurlijk de Kneet zelf. Om die reden mogen zijn belangrijkste successen hier natuurlijk niet ontbreken:

  • 13 (!) etappezeges in de Ronde van Frankrijk
  • 8 maal drager van de gele trui
  • Wereldkampioen op de weg
  • Winnaar Amstel gold race
  • Profwielrenner van 1974 tot 1989 waaronder bij de meest succesvolle Nederlandse ploeg ooit : TI Raleigh onder leiding van Peter Post 


Deelnemers van de vorige editie: